fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-

2 - 3 min. read
08 jul, 2020

Er is niet zomaar een oplossing als het gaat om ongewenst urineverlies.

Helaas.. want dit gaat zoveel mensen aan, namelijk één op de drie vrouwen die last hebben van ongewenst urineverlies.

Voor sommigen is het een levenslange kwaal, gewoon omdat wij als mensen zo in elkaar zitten. Voor andere is het een korte of langetermijnresultaat van een zwangerschap, ziekte, medische ingreep of van het verouderingsproces.

Maar ongewenst urineverlies kan worden geminimaliseerd. Het kan je laten lijden door het doen van activiteiten in je leven, zoals reizen of sporten. Om deze reden hebben wij enkele eenvoudige manieren voor je opgeschreven om te proberen de controle terug te krijgen over je blaas.

  1. Bekkenbodemspieroefeningen. Een bewezen effectieve manier. Het doel hiervan is het verbeteren van de kracht en coördinatie van de bekkenbodemspieren, zodat je op het juiste moment krachtig genoeg kan aanspannen om ongewild urineverlies te voorkomen. Wat je  hiervoor moet doen? Doe dagelijks oefeningen! Bij de helft van de vrouwen helpt dit om van de kwaal af te komen! Je kan veel blogs en sites lezen hoe je bekkenbodemspieroefeningen kan uitvoeren bij ongewenst urineverlies. Maar blijf je last houden van ongewenst urineverlies, ga dan naar een dokter of een fysiotherapeut. Sommige mensen houden er niet van om problemen rondom urineverlies te delen met een dokter. Misschien helpt het dan voor jou om een afspraak met een bekkenbodemspecialist te maken die je alleen ziet voor deze kwaal.
  2. Blaastraining. Veel mensen gaan naar de wc voor het gevalletje ‘stel dat ik straks moet plassen’. Dit als resultaat dat je je blaas traint om vaker naar de wc te moeten gaan. Blaastraining is een veilige manier om actief te werken aan de controle over je blaas. Lees hier meer over blaastraining. 
  3. Bepaalde stoffen. Het nuttigen van bepaalde stoffen zoals, kruiden, tomaten, chocolade blijken bij sommige mensen urineverlies te verergeren. Voor andere kan dit alcohol of koffie zijn. Echter is dit niet bewezen. Probeer te ontdekken welke stoffen bij jou de drang doen verergeren.

Tijdens ongewenst urineverlies….

Hopelijk helpen deze acties om ongewenst urineverlies te verminderen. In de tussentijd is Volcare hier om je te helpen bij dit urineverlies. Ons ondergoed ziet eruit als ‘normaal’ ondergoed. Maar in het ondergoed zit een onzichtbare pad verwerkt, welke sterk absorbeert en niet doorlekt, zodat jij je niet laat lijden bij dagelijkse activiteiten door het ongewenst urineverlies. Het laat jou mooi, veilig en comfortabel voelen!  Bestel het ondergoed vandaag nog!

Fijne dag!

ongewenst urineverlies