fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-


Onze ambitie


Hi! Ik, Liselotte, ben Volcare gestart omdat ik tijdens mijn werk als verpleegkundige. Hier ontwikkelde ik de ambitie om vrouwen zelfverzekerd te laten voelen, ondanks de vrouwelijke ongemakken die ze ervaren. Tijdens het werk als verpleegkundige zie ik veel vrouwen die onzeker zijn over hun lichaam en de ongemakken. Denk hierbij aan ongewenst urineverlies, bloedverlies of overmatige afscheiding. Zonde, want iedere vrouw is mooi. Dat gevoel wil ik met Volcare aan iedere vrouw teruggeven!

Volcare is er voor jou tijdens de vrouwelijke ongemakken van het leven! Of het nou gaat om ongewenst urineverlies of je menstruatie. Volcare wil dat jij je zelfverzekerd voelt, no matter what! Zeg gedag tegen lelijke en tevens milieuonvriendelijke wegwerpinleggers of een verdwaald inlegkruisje in je slip.

Voel je vrij met Volcare. Vrij van afval. Vrij van onzekerheid.

Ontstaan Volcare

Liselotte is werkzaam als hbo-verpleegkundige. Lichamelijkheid, intimiteit en nabijheid zijn onlosmakelijk verbonden met het werk als verpleegkundige. Hierdoor kent Liselotte de problemen waar vrouwen mee kampen wanneer het gaat om ongewenst urineverlies. Liselotte ontdekte dat veel vrouwen zich hiervoor schamen. Vrouwen kunnen zich onzeker voelen over het ongewenst urineverlies. Het incontinentiemateriaal is niet altijd even mooi en blijft soms niet op de juiste plek zitten. Dit kan en moet anders dacht ze!

Absorberend ondergoed

Volcare maakt het draagbaar

Liselotte heeft Volcare opgericht met een missie. Volcare is gaan samenwerken met kledingdesigners, zorgprofessionals en een fabrikant en doeltreffend product te komen. Door samen te werken met experts is het gelukt een unieke slip te maken. Een die sterk absorbeert, snel droogt, beschermt en ook nog eens modieus is. Ondergoed waar elke vrouw zich goed en mooi in voelt.

Naast het aanbieden van ondergoed deelt Volcare ook waardevolle en actuele blogs over onderwerpen rondom ongewenst urineverlies. Dit om vrouwen van juiste informatie te voorzien.

Volcare: ‘Probleem oplossend’

‘Probleem oplossend’ is de veelvoorkomende feedback van klanten. Dit geeft Volcare energie om zich verder te ontwikkelen. Met het ondergoed wil Volcare het vertrouwen van vrouwen een boost geven en zo hun eigenwaarde laten behouden. Volcare maakt ongewenst urineverlies draagbaar en menstruatie comfortabel!

Missie Volcare

Wij zijn er voor alle vrouwen die menstrueren of geconfronteerd worden met ongewenst urineverlies. Wij maken het dragelijk, doorbreken de taboe en maken vrouwen weer zelfverzekerd. Dit doen wij door het delen van informatie, ervaringen en de beste praktische oplossingen. Daarnaast richten wij ons op het verkleinen van de afvalstapel en het comfortabeler maken van jouw menstruatie. Volcare geeft jou het gevoel van veiligheid, met een vleugje sexy!

Visie Volcare

Ongewenst urineverlies komt onder vrouwen op grote schaal voor. Toch is voor hen onvoldoende duidelijk hoe ze het kunnen oplossen, dan wel zo dragelijk mogelijk te maken. Dat komt door de taboe die er rondom dit probleem heerst. Het gevolg is dat het probleem vaak groter dan nodig wordt ervaren. Wij willen voor al deze vrouwen de beste praktische- en comfortabele oplossingen bieden. Wij bieden informatie en producten die ongewenst urineverlies letterlijk draagbaar maken! Naast ons incontinentie ondergoed bieden wij menstruatieondergoed aan. Hiermee hopen wij vrouwen een veiliger gevoel te geven tijdens hun menstruatie. Met ons ondergoed zorgen wij samen voor minder afval. Hierdoor dragen wij samen bij aan een schonere wereld.