fbpx

✓ Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

✓ Bestelling boven de €30,- gratis verzending

✓ 1000+ tevreden klanten gingen je voor

Welkom, leuk dat je meer over ons te weten wilt komen!

Ontstaan Volcare

Liselotte is werkzaam als hbo-verpleegkundige. Lichamelijkheid, intimiteit en nabijheid zijn onlosmakelijk verbonden met het werk als verpleegkundige. Om deze reden kent Liselotte de problemen waar vrouwen mee kampen als het gaat om ongewenst urineverlies. Liselotte ontdekte dat veel vrouwen zich hiervoor schamen. Ook kunnen vrouwen zich onzeker voelen over het ongewenst urineverlies. Het incontinentiemateriaal is niet altijd even mooi en blijft soms niet op de juiste plek zitten. Dit kan en moet anders dacht ze!

Liselotte ondergoed

Volcare maakt het draagbaar

Ze richt Volcare op met een missie. Volcare is gaan samenwerken met kledingdesigners, zorgprofessionals en een fabrikant om zo tot een uniek werkend product te komen. Door samen te werken is het gelukt een unieke slip te maken die sterk absorbeert, snel droog, beschermt en modieus is. Ondergoed waar elke vrouw zich goed en mooi in voelt.

Naast het aanbieden van ondergoed deelt Volcare ook waardevolle en actuele blogs over onderwerpen rondom ongewenst urineverlies, om vrouwen van juiste informatie te voorzien.

Volcare: ‘Probleem oplossend’

‘Probleem oplossend’ is de veelvoorkomende feedback van klanten. Dit geeft Volcare energie om zich verder te ontwikkelen. Met het ondergoed wil Volcare het vertrouwen van vrouwen een boost geven en zo hun eigenwaarde laten behouden. Volcare maakt ongewenst urineverlies draagbaar!

Missie Volcare

Wij zijn er voor alle vrouwen die geconfronteerd worden met ongewenst urineverlies. Wij maken het dragelijk, doorbreken de taboe en maken vrouwen weer zelfverzekerd. Dat doen wij door het delen van informatie, ervaringen en de beste praktische oplossingen. 

Visie Volcare

Ongewenst urineverlies komt onder vrouwen op grote schaal voor. Toch is voor hen onvoldoende duidelijk hoe ze het kunnen oplossen, dan wel zo dragelijk mogelijk te maken. Dat komt door de taboe die er rondom dit probleem heerst. Het gevolg is dat het probleem vaak groter dan nodig wordt ervaren. Wij willen voor al deze vrouwen de beste praktische en comfortabele oplossingen bieden. Wij bieden informatie en producten die ongewenst urineverlies letterlijk draagbaar maken!