fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-


Ambitie


Volcare beschermt, altijd en overal! Ik, Liselotte ben Volcare gestart omdat ik tijdens mijn werk als verpleegkundige de ambitie voelde om vrouwen zelfverzekerd te laten voelen, ondanks de vrouwelijke ongemakken van het leven! Tijdens het werk als verpleegkundige zie ik veel vrouwen die onzeker zijn over hun lichaam en de ongemakken zoals ongewenst urineverlies, bloedverlies of overmatige afscheiding. Zonde, iedere vrouw is mooi en dat gevoel wil ik met Volcare aan iedere vrouw teruggeven!

Verder voelde ik mij oncomfortabel bij het feit dat wij tegenwoordig steeds meer gebruik maken van wegwerp artikelen. In de zorg, maak ook ikzelf ben hier debet aan. Na een menstruatieperiode zit de prullenbak naast de toilet overvol! Kan dat niet anders ..?

Tijd voor actie! Met deze gedachten ben ik Volcare gestart, mooi lingerie met wat extra’ s. Volcare verlaagt de onzekerheid en het ongemak tijdens het lekken. Dit doen wij door mooi lingerie aan te bieden met wat extra’ s. Namelijk een pad wat vloeistoffen opvangt, niet doorlekt en gewoon droog aanvoelt. Tevens is dit een duurzaam alternatief op de wegwerp inleggers. Volcare wil dat iedere vrouw comfortabel, zelfverzekerd door het leven gaat, ondanks de vrouwelijke ongemakken van het leven!

Ik ben super trots dat wij al veel vrouwen hebben kunnen helpen met ons lingerie. Heb jij tips, wil je samenwerken of wil je ervaringen delen? Je kan mij bereiken via een DM op Instagram (volcare.nl) of een mail naar liselotte@volcare.nl


Missie


Vrij voelen

Zelfvertrouwen, comfort en vrij voelen. Dat is wat Volcare jou wil geven. Wij zijn er voor alle vrouwen in alle fasen van het leven. Wij willen de vrouwelijke ongemakken van het leven verlichten, als het nou gaat om urineverlies of menstruatie! Het bieden van juiste lingerie dat prettig zit en comfortabel aanvoelt heeft invloed op jouw zelfvertrouwen, uitstraling en prestaties! Voel je vrij.

Vrij van afval

Volcare maakt herbruikbaar lingerie als vervanging van de wegwerp inleggers. Wij streven naar een afval vrije toekomst met herbruikbare producten. Door Volcare te kiezen kun jij daar aan bijdragen! Wij werken samen met onze partners en leveranciers om onze producten steeds beter en milieuvriendelijker te maken. Zo blijven wij elkaar uitdagen om de beste producten te leveren, die ook nog eens goed zijn voor het milieu