fbpx

✓ Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

✓ Bestelling boven de €30,- gratis verzending

✓ 1000+ tevreden klanten gingen je voor

Voel je comfortabel en zelfverzekerd ✓

Misschien herken je het wel, last van urineverlies tijdens het lachen, niezen, sporten of tijdens het tillen van je boodschappen?

Volcare heeft mooi incontinentieondergoed perfect voor tijdens de ‘ oeps’ momenten. Het ondergoed vangt urine op, voelt droog aan en lekt niet door! Zeg gedag tegen lelijke inleggers, die ook nog eens vervelend zitten. Volcare ondergoed is een comfortabele en duurzame vervanger van een inlegkruisje. Zo kun jij mooi lingerie blijven dragen, en beschermt zijn ‘voor het geval dat‘. Volcare beschermt jou. Lach, dans en spring, leef zonder zorgen!

Springen met urineverlies

Hoe werkt het Volcare incontinentieondergoed?

Als jij tijdens jouw dagelijkse geluksdansje wat urine verliest down there kan dat vervelend zijn. Volcare heeft voor jou het perfecte ondergoed bij ongewenst urineverlies! Het ondergoed ziet eruit als normaal ondergoed, maar bevat een kruisje dat urine opvangt, absorbeert en niet doorlekt. Het voelt alsof je normaal ondergoed aan hebt. Bij dit ondergoed is het dus niet nodig om een inlegger in het ondergoed te plakken. Deze inlegger zit dus al in het ondergoed ‘verstopt’. Het ondergoed gooi je na gebruik in de was in plaats van in de prullenbak! Ook prettig voor het milieu dus!

1. Vochtdoorlatend

2. Snel absorberend

3. Beschermende laag

4. Katoen design

Wil jij ook weer onbezorgd de dag door met mooi ondergoed? Bekijk dan de producten hieronder!

[product_slider_blok]

Klantenervaringen

Ik ben fan

★ ★ ★ ★ ★ – Lola (29 jaar)

” Ik ben fan! Na mijn zwangerschap kreeg ik last van urineverlies. Dag roze wolk! Ik moest mij begeven op 28 jarige leeftijd in die vreselijke inleggers. Dat is nu verleden tijd, heerlijk! “

Kinderen

​Voel je altijd & overal zeker

Het Volcare lingerie bevat een absorberende pad tijdens urineverlies. Dit vangt de druppels urine op en lekt niet door. De pad zit in het ondergoed en ziet eruit als normaal ondergoed!

​Discrete verzending

Volcare respecteert jou privacy, daarom verzenden wij discreet.

Geen irritatie & voelt droog aan

De pad droogt snel en voelt daarom droog aan. Dit voorkomt irriatie in de intieme zone.

Duurzaam & Geld besparend

Het Volcare ondergoed is uitwasbaar, dit is duurzaam en bespaart kosten.

[blog_blok]

Bekend van…