fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-

1 - 2 min. read
16 dec, 2020

Kijk jij wel eens tevreden in de spiegel? ✨

Ik kreeg vanmorgen een mail van een klant, zij vertelde over hoe onzeker ze is geworden door het verliezen van ongewenst urine. Net op dit moment luisterde ik het nummer ‘Mooi zoals je bent’ – Diggy Dex. Is dit toeval?

Zelfbeeld. Het beeld wat je van jezelf hebt; de manier waarop je over jezelf oordeelt of de wijze waarop je jezelf ziet.

Het verliezen van ongewenst urine kan bijvoorbeeld je zelfbeeld veranderen. Je bent onzeker over je eigen lichaam en voelt je niet vrouwelijk door die vreselijke inlegger in je slip. Je zelfbeeld zit in je hoofd en het bepaalt voor een groot deel je doen en laten. Sommige vrouwen gaan hierdoor niet meer sporten of winkelen met vriendinnen. Het belemmert je leven. Je gedraagt je naar hoe je over jezelf denkt en voelt. Het is daarom zo belangrijk dat je een realistisch zelfbeeld hebt!

Probeer eens op een andere manier te denken, je overtuigingen zijn vaak moeilijk los te laten. Maar positieve informatie ernaast plaatsen helpt enorm om te concurreren tegen je negatief gedachten en gevoelens over iets. Praat er eens over met een vriendin, je zult zien dat je niet de enigste bent, zoek naar oplossingen en kijk vooral naar jezelf en benoem de dingen waar je wel trots op bent! En zeg juist dit elke dag tegen jezelf in de spiegel. Want echt, je bent mooi zoals je bent.