fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-

Lach, dans en spring!

Voel je goed, met volcare ondergoed

Hatsjoe… oeps

Misschien herken je het wel, last van urineverlies tijdens het lachen, niezen, sporten of tijdens het tillen van je boodschappen?

Incontinentieondergoed

Volcare heeft mooi incontinentieondergoed perfect voor tijdens de ‘ oeps’ momenten. Het ondergoed vangt urine of afscheiding op, voelt droog aan en lekt niet door! Zeg gedag tegen lelijke inleggers, die ook nog eens vervelend zitten. Volcare ondergoed is een comfortabele en duurzame vervanger van een inlegkruisje. Zo kun jij mooi lingerie blijven dragen, en beschermt zijn ‘voor het geval dat‘. Volcare beschermt jou. Lach, dans en spring, leef zonder zorgen!

Urineverlies

Bekijk assortiment incontinentieslips

Urineverlies

Voordelen incontinentieondergoed

✓ Duurzaam
✓ Comfortabel
✓ Vrouwelijk
✓ Lekvrij


Reviews


Bekijk hieronder reviews van incontinentieslips

Hoe werkt het incontinentieondergoed?

Volcare heeft voor jou het perfecte ondergoed bij ongewenst urineverlies! Het ondergoed ziet eruit als normaal ondergoed, maar bevat een kruisje dat vocht opvangt, absorbeert en niet doorlekt. Het voelt alsof je normaal ondergoed aan hebt. Bij dit ondergoed is het dus niet nodig om een inlegger in het ondergoed te plakken. Deze inlegger zit dus al in het ondergoed ‘verstopt’. Het ondergoed gooi je na gebruik in de was in plaats van in de prullenbak! Ook prettig voor het milieu dus!

1. Vochtdoorlatend

2. Snel absorberend

3. Beschermende laag

4. Katoen design

Veilig

Het Volcare ondergoed bevat een absorberende pad. Dit vangt de het op en lekt niet door. De pad zit in het ondergoed vast en ziet eruit als normaal ondergoed!

Duurzaam en geld besparend

Zie jij wel eens hoeveel afval het wegwerp materiaal veroorzaakt? Volcare ondergoed is wasbaar en daardoor herbruikbaar! Ook bespaart het op lange termijn geld.

Comfortabel

Het ondergoed zit comfortabel. De pad droogt snel en voelt daarom droog aan. Dit voorkomt irritatie in de intieme zone.

Discreet

Volcare respecteert jou privacy, daarom verzenden wij discreet. Onze naam is niet terug te vinden op de verpakking van het pakketje.

Bekend van onder andere