fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-

2 - 2 min. read
17 dec, 2020

Af en toe krijgen we op Social Media een de vraag waarom Volcare ondergoed duurder is dan normaal ondergoed. Leuke vraag! Deze beantwoorden wij graag, want is het wel zoveel duurder? 

Overwegingen overstappen absorberend ondergoed


Bij het overwegen van de prijs van absorberend ondergoed is het belangrijk om te onthouden dat dit niet alleen het gewone ondergoed vervangt, maar je ook voortdurend geld bespaard aan inlegkruisjes en inleggers. En ook niet geheel onbelangrijk het milieu een handje helpt! 

Wegwerpartikelen VS. absorberend ondergoed


Als je de prijs van wegwerpartikelen over de maanden, weken en zelfs jaren bij elkaar optelt, wordt al snel duidelijk dat het kopen van absorberend ondergoed niet eens zo slecht idee is. 

Je kan het ondergoed online bestellen en verzenden onze producten discreet. Zo kun jij de wegwerpartikelen van je boodschappenlijstje schrappen en hoef je geen zorgen meer te maken dat iets opraakt. Kiezen voor herbruikbare opties biedt veel voordelen. 

Absorberend ondergoed onmisbaar?!


Veel van onze klanten beginnen met het uitproberen van een of twee slips. Al snel vinden ze het ondergoed zo onmisbaar dat ze elke maand wat erbij kopen totdat ze genoeg hebben om ze elke dag te dragen, net als normaal ondergoed. 

De kosten die er echt toe doen


Bovendien zijn er natuurlijk de kosten die er echt toe doen. Veel mensen realiseren zich niet dat inleggers voor eenmalig gebruik zijn bestaan uit plastic, wat tot 500 jaar duurt voordat ze afgebroken zijn, dus elke zogenaamde ‘disposable’ inlegger die je ooit hebt gebruikt, is nog steeds ergens te vinden.

Volcare wil het beste voor jou, onze maatschappij en de planeet. We geloven dat ‘goedkopere’ alternatieven verborgen kosten met zich meebrengen in kwaliteit, menselijkheid en duurzaamheid!