fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-

1 - 2 min. read
03 feb, 2022

Heb je tennisles, speel je competitie of gewoon een potje voor de lol? Maar vind je het minder lollig worden omdat je last het van urineverlies? Veel vrouwen hebben last van urineverlies tijdens het sporten, maar laat je spel daardoor niet verpesten. Niet iedereen is er altijd even open over. Maar geloof me, veel vrouwen hebben er in meer of mindere mate last van. Er zijn echt wel oplossingen die je kunnen helpen.

Waarom heb ik urineverlies tijdens het tennissen?

Urineverlies tijdens het tennissen heeft vaak te maken met je bekkenbodem. Door inspanning door bijvoorbeeld te rennen naar de bal of door de split step komt er druk op je bekken. Als je bekken te slap zijn kan het zo zijn dat je ongewild urine verliest.

Hoe kan ik tennissen met urineverlies?

Bekkenbodemspier oefeningen kunnen daarbij helpen. In de tussentijd wil je natuurlijk gewoon lekker door blijven tennissen en dat is logisch! Om deze reden heeft Volcare ondergoed ontwikkeld speciaal voor tijdens het sporten! Het ondergoed zit en is bijna hetzelfde als ander sportondergoed, maar dan met een speciaal kruisje erin verwerkt. En dat is ideaal! Je hebt geen inlegkruisjes meer nodig. Het absorberende kruisje zit in het ondergoed verwerkt. Dus mocht je toch per ongeluk wat druppels urineverlies, no worries!