fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-

2 - 3 min. read
08 jul, 2020

De zomerperiode is weer aangebroken. Een moment waarop veel mensen hun koffer pakken en vertrekken naar een lekker warm land. Heerlijk, even helemaal niks doen of juist op pad om de omgeving te verkennen!

Vaak bestaan de dagen op vakantie uit onbezonnen genieten van de zon, de natuur, het strand en natuurlijk van lekker eten! De periode voor de vakantie kan daarentegen wel stressvol zijn. Wat moet ik allemaal meennemen? Natuurlijk zijn er vaak de standaard dingen die onmisbaar zijn in je koffer, denk aan zonnebrand, je zonnebril, je toilettas, ga zo maar door! Maar wat is nou de oplossing voor de meeste vrouwen om onbezonnen te genieten de vakantie?

Laatst sprak ik een vrouw en zij vertelde over haar vakantie. Een verhaal welke zij niet met iedereen deelde. Ze schaamde zich er namelijk voor. Ze vertelde mij het volgende: ‘Ik was op vakantie in het heerlijke Sardinië, tijdens de zonsondergang genoten mijn man en ik van een heerlijk wijntje op het terras. Ik nieste even, want ja die airco in het vliegtuig had mij aardig verkouden gemaakt. Toen ik opstond, zat er een natte plek op mijn stoel. …en een natte ondergoed. Ongemakkelijk!’. Gelukkig kon zij in het gesprek met mij er toch even om lachen. Ik snapte natuurlijk dat het op het moment zelf heel vervelend was. Maar waarschijnlijk was zij niet de enige op het terras die last had van dit ongemak. 1 op de 3 vrouwen krijgt last van ongewenst urineverlies, tijdens bijvoorbeeld springen, lachen en niezen.

Laat je vakantie niet beïnvloeden door dit soort ongemakken terwijl je aan het genieten bent van een glas wijn, aan het badmintonnen bent met je kinderen of tijdens een lachbui met je vrienden. Zet voortaan het Volcare ondergoed op je paklijst en zorg ervoor dat jij deze meeneemt in je koffer. Dit om ervoor te zorgen dat de ‘oeps’-momenten je vakantie niet beïnvloeden!

Fijne vakantie!

Geschreven door: Liselotte Volkers