✔  Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

✔ Bestelling boven de €30,- gratis verzending

✔  24/7 bereikbaar

Red de wereld in je ondergoed!

Gemengde gevoelens bij het halen van wegwerp materialen? Of misschien denk je daar niet bij na? Het ongewenst verliezen van urine is al vervelend genoeg, je wilt gewoon een praktische oplossing, wat veilig en comfortabel is. Logisch! Je grijpt al snel naar de inleggers die gewoon te koop zijn in de supermarkt. Maar heb je wel eens nagedacht over alternatieven?

In de wasmand ermee!

Wegwerp materialen belanden bij het afval, momenteel verdwijnen incontinentiematerialen nog vaak met het restafval in de verbrandingsoven. Gelukkig komen er steeds meer duurzame ontwikkelen om de wereld stukje voor stukje schoner te maken.

Volcare helpt hier ook graag aan mee, het wasbaar ondergoed helpt mee aan een schonere wereld. Het ondergoed beland in de wasmand in plaats van in de prullenbak!

Het wasbaar ondergoed bestaat uit vier lagen, wat urine opvangt, droog aanvoelt en niet doorlekt, net als het reguliere materiaal wat een alternatief biedt op het reguliere wegwerpmateriaal. Het is milieu vriendelijk, comfortabel en ook nog een modieus.

Simpel, toch?

Het redden van de wereld is misschien overdreven, maar alle kleine beetjes helpen! Help de wereld een handje mee in je ondergoed, simpel toch?

Geschreven door: Liselotte Volkers