fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-

2 - 3 min. read
08 apr, 2021

Self-care is letterlijk vertaald ‘zelfzorg’. Wat is dat eigenlijk? Denk jij gelijk aan een warm bad of een ochtend bij de kapper? Hmmm..  ook lekker. Maar dit is niet helemaal wat we bedoelen.

Wat bedoelen we met self-care?

De bovenstaande activiteiten geven je tijdelijk een goed gevoel. Self-care gaat over resultaten op de langere termijn. Om het concreet te maken laten we beginnen met wat het nou eigenlijk bedoelen. Self-care is je welzijn verbeteren door een regelmatige basisactiviteiten uit te voeren. Je voelt je daardoor vaak vitaler, gelukkiger en zelfverzekerder. Doe jij dat al?

Self-care draait dus om een dagelijks terugkomende activiteit of beslissing die je voor jezelf maakt. Het kan bestaan aan momenten met jezelf, maar ook over hoe je je voelt. Voor iedereen kan een selfcare moment dus anders zijn. Je kan dit bijvoorbeeld doen om iedere ochtend een wandeling te maken, elke nacht 8 uur slapen of gezond te eten.

Je menstruatie en self-care

Regelmatige bezigheden dus… Het is geen geheim dat wij dames ons anders voelen tijdens onze menstruatie. Je voelt je misschien wel futloos, vies of je hebt nergens puf voor. Het is dat makkelijker om de selfcare momenten achterwegen te laten. NIET DOEN! 

Volcare helpt je graag tijdens je self-care momenten. Het dragen van Volcare® ondergoed is ook een selfcare moment opzich. In het ondergoed voel je je zelfverzekerder en comfortabeler. Door de technologie die Volcare® gebruikt in het ondergoed, hoef jij geen maandverband meer te dragen. Het vangt menstruatiebloed op en lekt niet door! Je draagt dus gewoon ondergoed waar je je ook tijdens je maandelijkse cyclus comfortabel, zeker en misschien wel sexy in voelt! Je hoeft niet meer bang te zijn om door te lekken. Je slaapt dus gerust 8 uur per nacht en je kunt weer onbezorgd je dagelijkse wandeling maken. Geen redenen meer om je self-care moment uit te stellen!