fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-

2 - 3 min. read
15 apr, 2021

De eerste dagen van je menstruatie zijn vaak geen pretje. Misschien heb je erg last van buikkrampen of ben je zo erg ongesteld dat een maandverband of tampon niet voldoende is. Ik denk dat iedere vrouw wel een keer is doorgelekt. De ene heeft er misschien vaker last van dan de ander. De menstruatie is al vervelend genoeg, laat staan dat je ook nog eens vaak doorlekt. Met als gevolg dat de volgende dag de wasmachine op volle toeren draait.

Menstruatiebloed uit je lakens en matras verwijderen

Wij geven graag een paar tips met ingrediënten die je altijd in huis hebt om je bloedvlekken te verwijderen! Wees er snel bij, want hoe ouder het bloed hoe lastiger het te verwijderen is. Bloedvlekken kun je verwijderen door KOUD water met veel zout te mengen in een bakje. Het gebruiken van koud water is belangrijk, anders gaat het bloed mogelijk stollen. Als je de twee ingrediënten door elkaar hebt gemengd krijg je een soort schuurmiddel. Wrijf dit mengsel met een handdoek op de bloedvlekken in je matras of lakens. Laat het even inwerken. Voor optimaal resultaat kun je ook nog galzeep op de vlek doen. Verwijder het mengsel van het matras. Doe de lakens nog even in de was om het overtollige zout te verwijderen. Et voilla! Vaak zijn de bloedvlekken grotendeels verdwenen.

Voorkomen is beter dan….

Gelukkig zijn er mogelijkheden om je bloedvlekken grotendeels te verwijderen. Maar vaak sta je niet te poppelen om ‘ s ochtends vroeg naast je bed te staan om je lakens en matras schoon te maken. Dit alles kun je simpelweg voorkomen… heel eenvoudig door Volcare® ondergoed te dragen. Dit mooie ondergoed heeft een sterk absorberend kruisje die bestaat uit vier lagen. Het absorberende kruisje heeft een vele male groter absorberend vermogen dan maandverband of een tampon, waardoor jij veilig en schoon de nacht doorkomt!

De menstruatie blijft vervelend, maar Volcare helpt je graag je menstruatie een stukje te verlichten!