fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-

★ ★ ★ ★ ★ – Vivian (50 jaar)

” Voor mij geen inlegkruisjes meer! Ik heb dit incontinentieondergoed ondekt via een artikel in de krant. Ik hoopte zo dat het ging werken. En ja hoor! Ik wil niks anders meer. Geen geschuif meer in mijn onderbroek!” 

Comfortabel

★ ★ ★ ★ ★ – Anita (45 jaar)

“Tijdens het sporten voel ik mij weer een stuk comfortabeler” 

Zelfverzekerd

★ ★ ★ ★ ★ – Gemma (50 jaar)

” Na het komst van mijn eerste kindje, kreeg ik last van ongewenst urineverlies.  Door het dragen van het Volcare ondergoed voel ik mij weer zelfverzekerd en mooi!”

Ik ben fan

★ ★ ★ ★ ★ – Lola (29 jaar)

” Ik ben fan! Na mijn zwangerschap kreeg ik last van urineverlies. Dag roze wolk! Ik moest mij begeven op 28 jarige leeftijd in die vreselijke inleggers. Dat is nu verleden tijd, heerlijk! “

Stijlvol

★ ★ ★ ★ – Stella (32 jaar)

‘”De incontinentieslip voelt zeer comfortabel aan. Bovendien ziet het er nog stijlvol uit. Ik zou deze slip zeker aanraden aan andere vrouwen. ” 

Veilig gevoel

★ ★ ★ ★ ★ – Carla (45 jaar)

” Het ondergoed geeft mij zo’ s veilig gevoel. Ik voel mij zelfs sexy in het ondergoed!” 

Mooie pasvorm

★ ★ ★ ★ ★ – Anoniem

” Mooie pasvorm, fijn dat er ook een kanten variant is. Ik heb licht urineverlies, maar dit is geen enkel probleem meer door dit ondergoed!” 

Niet voor mij, maar wel een uitkomst

★ ★ ★ – Griet (75 jaar)

” Helaas ben ik te erg incontinent voor dit ondergoed, maar als ik dit een aantal jaar eerder had was dit echt een uitkomst voor mij geweest. Ik heb het mijn dochter wel aangeraden. ” 

Niemand die het ziet

★ ★ ★ ★ ★ – Inge (43 jaar)

” Tijdens het sporten draag ik Volcare ondergoed. Alles blijft lekker op de plek, geeft mij een zeker en veilig gevoel. Niemand in de kleedkamer ziet dat het ‘incontinentie’ ondergoed is. 

Incontinentiebroekje bestellen?

Wil je ook volcare incontinentiebroekje bestellen? Ga dan naar onze webshop.