fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-

2 - 4 min. read
03 feb, 2022

Ik krijg vaak de vragen, hoe werkt het absorberende ondergoed? Hoe moet ik het ondergoed gebruiken? Gebruik je zelf het menstruatieondergoed ook? En waarvoor en wanneer gebruik je het?

Mijn eigen ervaring over absorberend ondergoed

Het antwoord is JA! Ik gebruik het ook. En hoe en waarom ik het gebruik ga ik je vertellen.

Hoe ik het absorberende ondergoed gebruik als menstruatieondergoed

Ja wij dames hebben te maken met vrouwelijke ongemakken van het leven, zoals je menstruatie…. Niet altijd even fijn, maar toch ben ik altijd dankbaar als ik weer mag menstrueren. Ook probeer ik natuurlijk deze tijd zo comfortabel mogelijk door te komen. En niet alleen door het eten van chocola ;)

Absorberende string, hipster of slip?

Ik voel altijd een aantal dagen van te voren aan wanneer ik ongesteld moet worden. Ik krijg dan altijd zo’n gek gevoel in mijn buik. En als ik dit niet aan voel komen, grote kans dat mijn vriend mij attendeert op mijn iets minder leuke humeur. Dan denk ik ohja, ik word vast ongesteld ;) Misschien herken je die moodswings wel. Nou precies als ik dit merk trek ik de strings uit de kast! Of ik nou een normale string aan heb of deze absorberende string, ik voel het verschil niet! Wel geeft het mij een veilig gevoel dat ik wat ‘extra’s’ in heb als het moment daar is!

Stress incontinentie slip

Absorberende slip tijdens de menstruatie

De eerste dagen van mijn menstruatie gebruik ik een tampon in combinatie met de hipster of de string. Voor mijn gevoel ben ik altijd best wel erg ongesteld. Waardoor ik altijd iets extra’s in mijn onderbroek wil hebben naast mijn tampon, voor het geval dat deze doorlekt. ‘s nachts heb ik de slip vaak aan zonder tampon. Dat vind ik fijn omdat ik dan geen maandverband in hoef :) De laatste dagen van mijn menstruatie heb ik geen tampon meer in, maar alleen het absorberend ondergoed, vaak de hipster. De dagen na mijn menstruatie trek ik voor de zekerheid nog even de lekvrije string aan. Dus op de vraag of ik het absorberend ondergoed zelf gebruik? Jazeker!

Lekvrije slips en absorberende slips

Dit is hoe ik de absorberende slips gebruik. Ik vind het erg fijn en gelukkig vele met mij! Sommige dragen de hipster ook zonder tampon. Maar wat voor de een werkt, werkt misschien voor de ander niet. Probeer dingen uit en voel aan wat voor jou goed werkt. Of dit nou wel of niet met menstruatieondergoed is, alles is oke! Zolang jij je er maar comfortabel bij voelt, dat is het aller belangrijkste! Maar mocht je het absorberend ondergoed gebruiken, dan ben ik uiteraard heel erg benieuwd naar je ervaring!

Absorberende slips die ik gebruik

Je kunt ook de string, hipster en slip in een combi-deal proberen! Dat krijg je maar liefst 20 euro korting!

Volg je ons al op Instagram?