fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-

Welkom, leuk dat je meer over ons te weten wilt komen!

Ontstaan Volcare  

Liselotte is werkzaam als hbo-verpleegkundige. Lichamelijkheid, intimiteit en nabijheid zijn onlosmakelijk verbonden met het werk als verpleegkundige. Om deze reden kent Liselotte de problemen waar vrouwen mee kampen als het gaat om ongewenst urineverlies. Liselotte ontdekte dat veel vrouwen zich hiervoor schamen. Ook kunnen vrouwen zich onzeker voelen over het ongewenst urineverlies. Het incontinentiemateriaal is niet altijd even mooi en blijft soms niet op de juiste plek zitten. Dit kan en moet anders dacht ze!

Absorberend ondergoed

Foto: Theo Smits

Volcare maakt het draagbaar

Ze richt Volcare op met een missie. Volcare is gaan samenwerken met kledingdesigners, zorgprofessionals en een fabrikant om zo tot een uniek werkend product te komen. Door samen te werken is het gelukt een unieke slip te maken die sterk absorbeert, snel droog, beschermt en modieus is. Ondergoed waar elke vrouw zich goed en mooi in voelt.

Naast het aanbieden van ondergoed deelt Volcare ook waardevolle en actuele blogs over onderwerpen rondom ongewenst urineverlies, om vrouwen van juiste informatie te voorzien.

Volcare: ‘Probleem oplossend’

‘Probleem oplossend’ is de veelvoorkomende feedback van klanten. Dit geeft Volcare energie om zich verder te ontwikkelen. Met het ondergoed wil Volcare het vertrouwen van vrouwen een boost geven en zo hun eigenwaarde laten behouden. Volcare maakt ongewenst urineverlies draagbaar!

[blog_blok]