fbpx

✓ Bestelling 1-4 werkdagen in huis

✓ Gemaakt in de EU

✓ 2500+ tevreden klanten

✓ Gratis verzending boven 30,-

Dementie en incontinentie

Dementie en incontinentie

Dementie en incontinentie. Mogelijk ken je wel iemand die dementie en incontinentie heeft, misschien wel je oma, je moeder, een client of je buurvrouw. Zoals jullie misschien wel weten gaat het korte termijn geheugen bij mensen met dementie erg achteruit. Dingen van vroeger weten ze vaak nog wel erg goed. Incontinentie is vaak een nieuw fenomeen.

Veel mensen met dementie zijn ervan overtuigd dat zij echt die inlegger niet nodig hebben en trekken deze weer uit hun onderbroek. Terwijl ze wel degelijk last hebben van incontinentie. Als je in hun wereld je indenkt heel logisch natuurlijk, zo’n vreemd ding in je onderbroek! Eruit ermee!

Mail: dochter van een vrouw met dementie en incontinentie

Vorige week kregen wij een mail van en dochter. Haar moeder heeft dementie en thuiszorg. Met toestemming van de persoon hebben wij de mail hieronder geplaatst waarin je kan lezen wat haar ervaring is met Volcare ondergoed.

Beste Volcare,

Een maand geleden heb ik een aantal incontinentiebroekjes bij jullie besteld voor mijn moeder. Mijn moeder begint aardig dementerend te worden en heeft last van urineverlies. Elke ochtend komt de thuiszorg om haar te wassen en te kleden. Maar een incontinentie inlegger in haar onderbroek, ho maar! Dit heeft ze volgens haar helemaal niet nodig. Met als gevolg een natte onderbroek in de middag. Ik kwam jullie incontinentiebroekjes op facebook tegen waarbij de inlegger dus al in het ondergoed verwerkt zit. Ik dacht dat moet ik hebben. Echt een geweldige uitvinding. De thuiszorg heeft nooit meer strijd om een inlegger in haar broek te doen. Ze ziet het ondergoed echt als een normale onderbroek. Ik heb gelijk een nieuwe bestelling gedaan. Ik denk dat dit dus ook een ideale oplossing is voor mensen met dementie en last hebben van wat urineverlies. Geen rare inleggers meer voor hun. Ik hoop dat jullie nog meer mensen (en mantelzorgers) gelukkig kunnen maken met deze uitvinding. In iedergeval mijn dank!

Wil jij ook deze incontinentiebroekjes bestellen?