fbpx

✓ Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

✓ Bestelling boven de €30,- gratis verzending

✓ 1000+ tevreden klanten gingen je voor

Voel je goed

met Volcare menstruatie ondergoed!

Menstruatie ondergoed

Het is weer zover! Je maandelijkse cyclus. Je baalt ervan dat je weer dat vreselijke maandverband in moet, en nee… dat blijft nooit op de juiste plek zitten! Vervelend als je weer eens een nacht bent doorgelekt op je witte lakens… En kijk je wel eens naar de prullenbak naast de toilet? Die zit helemaal vol afval!

Laat Volcare® hier de oplossing voor hebben met perfect ondergoed voor tijdens je menstruatie!

Menstruatieondergoed van Volcare®
✓ Vangt op
✓ Absorbeert
✓ Lekt niet door
✓ Voelt comfortabel
✓ Wasbaar
✓ Bovenal, erg duurzaam!


Assortiment


Bekijk hieronder assortiment menstruatie slips

Menstruatieondergoed

Draag jij bij? Wil jij een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld? Ben jij opzoek naar een alternatief voor het wegwerp maandverband? Volcare menstruatieondergoed gooi je in de wasmachine in plaats van in de prullenbak! Een duurzame keuze dus!

Wist je dat…. Wegwerp maandverband 500 jaar duur voordat het afbreekt? Het gemaakt is van niet-biologisch afbreekbaar plastic? Wasbare slips van Volcare kunt hergebruiken? En dus bijdraagt aan een duurzamere wereld?


Hoe werkt het menstruatieondergoed?

Volcare menstruatie ondergoed is ondergoed wat een kruisje bevat wat bloed of afscheiding opvangt. Het bestaat uit vier lagen wat absorbeert, niet doorlekt en toch droog aanvoelt. Het ondergoed vervangt een maandverband of tampon. Dit voorkomt enorm veel afval en dus beter voor het milieu!

Het unieke ontwerp is speciaal ontworpen om jou onbezorgd en comfortabel de dag of nacht door te laten gaan!

1. Vochtdoorlatend

2. Snel absorberend

3. Beschermende laag

4. Katoen design


Reviews


Bekijk hieronder de ervaringen van anderen over het menstruatie ondergoed

Lees hier onze blogs


Onze ambitie


Hi! Ik, Liselotte ben Volcare gestart omdat ik tijdens mijn werk als verpleegkundige de ambitie voelde om vrouwen zelfverzekerd te laten voelen, ondanks de vrouwelijke ongemakken van het leven! Tijdens het werk als verpleegkundige zie ik veel vrouwen die onzeker zijn over hun lichaam en de ongemakken zoals ongewenst urineverlies, bloedverlies of overmatige afscheiding. Zonde, iedere vrouw is mooi en dat gevoel wil ik met Volcare aan iedere vrouw teruggeven!

Volcare is er tijdens de vrouwelijke ongemakken van het leven! Als het nou gaat om ongewenst urineverlies of je menstruatie. Volcare wil dat jij je zelfverzekerd voelt, no matter what! Zeg gedag tegen lelijke en tevens milieu onvriendelijke wegwerpinleggers of een verdwaald inlegkruisje in je slip.

Voel je vrij met Volcare. Vrij van afval. Vrij van onzekerheid.