fbpx

✓ Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

✓ Bestelling boven de €30,- gratis verzending

✓ 1000+ tevreden klanten gingen je voor

Liselotte Volkers
Leestijd: 2 - 3 minuten
26 apr, 2021

Laten we eerlijk zijn. Iedere vrouw heeft haar eigen voorkeuren als het gaat om menstruatieproducten. En als het om menstruatie gaat, is het uiterst belangrijk om de meest geschikte bescherming te vinden die bij jou past! Er zijn veel opties waar je uit kan kiezen, een tampon, maandverband, menstruatie cup of menstruatieondergoed. Of combineer je ze zelfs? Het belangrijkste is dat je kiest waar je je comfortabel en veilig in voelt. En niet te vergeten, waar je de rode vlekken in je broek of lakens mee kan vermijden.

Menstruatieondergoed, tampon of maandverband – in welk team zit jij?

Welke menstruatieproducten het beste zijn is moeilijk te zeggen. Dit is verschillend per persoon. Het is een kwestie van proberen! Uiteindelijk moet jij je er comfortabel voelen.

Menstruatieondergoed is een opkomend populair product tijdens de menstruatie. Misschien wil je er wel meer over weten? Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet!

Wat is menstruatieondergoed?

Om te beginnen, wat is menstruatieondergoed precies? Menstruatieondergoed is ondergoed wat je draagt als vervanging van een tampon of maandverband. Het ondergoed bevat een kruisje wat bloed opvangt. Dit kruisje zit vast in het ondergoed en bestaat uit vier lagen. Door de unieke technologie heeft het kruisje een sterk absorberend vermogen en lekt het tevens niet door. Het voelt comfortabel doordat het vast zit in het ondergoed. Het ondergoed voelt als normaal ondergoed als je het aan hebt!

Wat zijn de voordelen van menstruatieondergoed?

  1. Het menstruatie ondergoed van Volcare heeft een enorm absorberend vermogen en kan wel drie keer zoveel bloed opvangen dan regulier maandverband. Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld in de nacht doorlekt.
  2. Tijdens het dragen van dit ondergoed heb je geen last meer van schuivend maandverband. Alles blijft dus lekker op de plek zitten. Ook sluit het ondergoed en kruisje goed aan langs je bovenbenen. Het bloed valt dus hoe dan ook in de pad en niet langs je ondergoed.
  3. Het menstruatieondergoed gaat in de wasmachine in plaats van in de prullenbak. Door het dragen van dit ondergoed draag je dus bij aan een schoner milieu!

Hoeveel kan het menstruatieondergoed opvangen?

Het ondergoed kan wel meer dan 40 ml bloed opvangen. Dat is meer dan 3 tampons! Mocht je dus hevig ongesteld zijn in de eerste dagen tijdens je menstruatie, dan is dit dus ideaal!

Zijn er verschillende modellen menstruatieondergoed?

Volcare heeft verschillende modellen ondergoed in haar assortiment. Ook tijdens je menstruatie kun je je gewoon sexy voelen in kanten ondergoed. Het assortiment bevat kanten ondergoed, maar ook comfortabel katoenen slips. Benieuwd naar het assortiment? Klik dan hier.

Dus…. Ben jij er al uit welke menstruatieproducten het beste bij jou passen?

Bekijk hier het menstruatieondergoed

Laten we eerlijk zijn. Iedere vrouw heeft haar eigen voorkeuren als het gaat om menstruatieproducten. En als het om menstruatie gaat, is het uiterst belangrijk om de meest geschikte bescherming te vinden die bij jou